Privatlivspolitik

Cookie og privatlivspolitik

Når du besøger vores website (https://www.loevenkjaer.dk) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Ejeroplysninger

Websitet ejes og administreres af:

Løvenkjær A/S
Torvegade 25
1400 København K
Telefon 32 57 25 25
Email: info@loevenkjaer.dk

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies risikere du at vores website ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies og deres formål

Websitet (https://www.loevenkjaer.dk) anvender følgende cookies:

CookieTypeBestillingsdatoBeskrivelse
__utma, __utmb, __utmcTracking cookies fra Google Analytics30 minutter, seks måneder og to år.Information sendt anonymt til serveren. '__utma' identificerer unikke besøgende; '__utmb' og '__utmc' sporer bruger benyttelse.
_gaTracking cookies fra Google Analytics2 årGoogle Analytics-tjenesten, som gør det muligt for webstedsejere at spore besøgendes adfærd og måle webstedets ydeevne. Denne cookie varer som standard i 2 år og skelner mellem brugere og sessioner.
_gatTracking cookies fra Google Analytics10 minutterGoogle Universal Analytics - begrænser indsamlingen af data på websteder med høj trafik. Den udløber efter 10 minutter.
_gidTracking cookies fra Google AnalyticsGoogle Universal Analytics
viewed_cookie_policy1 årDenne cookie sættes, såfremt vores cookies accepteres.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Hvis du bruger vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, e-mail, telefon, adresse samt eventuelt en besked til os. Vi behandler de indtastede oplysninger fortroligt, og med det formål at være i stand til at kontakte dig.

Opbevaring af kontaktoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt. Herefter slettes eller anonymiseres dine data. Hvor længe, vi gemmer dine data, afhænger af formålet med at gemme dem.

Videregivelse

Vi hverken videregiver eller sælger dine oplysninger til 3. mand.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v. Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at kontakte os via mail adressen info@loevenkjaer.dk

Denne side er sidst opdateret: 7 juni 2018