Hvem er Løvenkjær A/S

Autoriseret el-installatør

Løvenkjær A/S er autoriseret el-installatør og garanterer, at alt El arbejde udføres fagmæssigt korrekt og i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Står du og mangler en elektriker, så kontakt os, og få et tilbud på din el-opgave.

Hos Løvenkjær A/S er vi medlem af TEKNIQ – Installatørernes Organisation. Se eventuelt mere om vores medlemskab af TEKNIQ.

Som medlem af TEKNIQ er arbejde udført af Løvenkjær A/S omfattet af TEKNIQs garantiordning. Læse mere om TEKNIQs garantiordning.

Løvenkjær A/S udfører alle el-opgaver i København og omegn.

Vores elektrikere kører dagligt ud til vores kunder fra vores base på Christianshavn. Vi har også kontor i Holte og dækker dermed også Nordsjællandsområdet.

Siden 1914

Vores historie går mere end 100 år tilbage. Installatør Ove Løvenkjær åbnede sin forretning i kælderen i Store Kongensgade nr. 39 i København, og grundlagde dermed virksomheden. Der er sket lidt siden, som du kan læse meget mere om på siden; Elektriker siden 1914.

Sikkerhed og Kvalitet

Vores Sikkerheds- og Kvalitetsstyringssystem er certificeret af LEKON Certificering. Se eventuelt mere på LEKON.

Løvenkjær A/S – Aut. El-installatør LEKON Godkendelsesbevis. Godkendelsesbevis.

Salg af lamper og belysning

I vores lampeforretning på Christianshavn i Torvegade 25, 1400 København K finder du et stort udvalg af lamper og belysning. Vi forhandler mange kendte design brands, og vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig.

Du er også meget velkommen til at besøge vores webshop Lys-Lamper.dk, hvor du ligeledes finder et kæmpe udvalg af design lamper og lyskilder. Der er tit gode tilbud, og der kommer hele tiden nye spændende varer i sortimentet.

El-Salg

El-Salg - El-installatør - LampebutikkerVi er en del af den landsdækkende kæde El-Salg. El-Salg er sammenslutning af el-installatører og butiksejere i hele Danmark der forhandler hvidevarer, små-el og belysning. Se eventuelt mere på El-salg.